Indul az LMP pártalapítványa

2010. július 21. 07:39

Évi közel százmillió forint támogatásból gazdálkodhat majd az Ökopolisz alapítvány. Céljuk, hogy oktatásra, kutatásra és kultúraépítésre költsék a pénzüket.

2010. július 21. 07:39
Napokon belül lezárulhat a Lehet Más a Politika pártalapítványának bírósági bejegyzése. Évi közel százmillió forint támogatásból gazdálkodhat majd az Ökopolisz alapítvány. Az ökopárt kutatásra és oktatásra akarja fordítani az összeget, de indítana saját iskolát is, ökopolitikusok képzésére - írja a Népszabadság. Az LMP határozott célja, hogy annak működését és költéseit távol tartsa a párt finanszírozásától. Az Ökopolisz megalakítása előtt kikérték a Transparency International szakvéleményét, és ennek alapján állították össze a működési kritériumokat. Céljuk, hogy oktatásra, kutatásra és kultúraépítésre költsék a pénzüket. A törvények értelmében minden olyan párt és pártalapítvány jogosult támogatásra, amely a voksoláson legalább egyszázalékos eredményt ért el.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!