Útilapu Gréczynek, Komássynak és Szollárnak

2010. június 16. 14:14

Több mint ötvenen távoztak a Miniszterelnöki Hivatalból a kormányváltással összefüggésben. Felmondtak 14 személynek, köztük Szollár Domokosnak és Gréczy Zsoltnak is.

2010. június 16. 14:14
A Magyar Közlönyben megjelent személyügyi hírek szerint több mint ötven ember távozott a Miniszterelnöki Hivatalból a kormányváltás után. A MEH hivatalos értesítője alapján hat köztisztviselői kinevezés történt és egy vezetői megbízást vontak vissza. Közös megegyezéssel 10 munkavállaló viszonya szűnt meg, felmentéssel 14-en távoztak, többek között Szollár Domokos volt kormányszóvivő, Gréczy Zsolt, Keszthelyi András és Komássy Ákos volt miniszterelnöki főtanácsadó.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2010. június 17. 16:15
Van Isten! Lassan eltünnek ezek a komcsi nyalógépek! És élnek majd szabadon, mintha mi sem történt volna, mint Biszku Béla. A kommunisták ugyanis sohasem kérnek bocsánatot. Ezt hívják: pofátlanságnak.
marós
2010. június 16. 18:22
Ezek a hazug, talpnyaló, senkiházi bértollnokok sűllyedjenek el abban a mocsokban, amellyel elárasztották az országot.
miloka
2010. június 16. 18:19
És azért én is kiemelnék egy mondattöredéket, ami fel sem tűnt nektek: "és szolgálhattam Magyarországot" Ő?? Mivel?? Hogyan?? Vagy Fletó alfertályának tisztán tartása már azt jelentené??
miloka
2010. június 16. 17:12
Na akkor itt van GZS reagálása a menesztésére. Kérem komolyan venni, s lehetőleg nem túl hangosan nevetni!!! "Szólt egy ismerősöm, hogy hír lett abból, hogy - mintegy ötvened magammal - már nem dolgozom a Miniszterelnöki Hivatalban. Azt gondolom, az a természetes, hogy kormányváltás után a mindenkori miniszterelnök mindenkori bizalmi emberei távoznak. Szerződésük ugyanis az új kormány megalakulásával lejár. Engem az a megtiszteltetés ért, hogy 2007 áprilisa és 2010 áprilisa között a Gyurcsány-, majd a Bajnai-kormány alkalmazásában állhattam és szolgálhattam Magyarországot. Büszke vagyok rá. Az pedig fel sem merülhetne, hogy az Orbán-kabinetnek dolgozzam. Ezt ők sem kérnék - mintha érteném, miért -, ráadásul mélyen megvetem, amit tesznek, így a bizalmatlanság kölcsönös. Hát, ennyi a történet, amíg a kormányfő mellett dolgoztam, Magyarország fejlődött, épült, kiegyensúlyozott makroszámokat produkált, reformokat indított, Keleten és Nyugaton egyaránt szövetségesi viszonyt ápolt. Hálás vagyok a sorsomnak, hogy ez megadatott. Azt pedig szeretném értésére adni halálos jóbarátaimnak és legkedvesebb ellenségeimnek, hogy továbbra is vagyok és minden erőmmel azt az ügyet fogom képviselni, amiben hiszek, amiért eddig dolgoztam."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!