Gyenesei szabálytalanul vadászott

2010. június 25. 08:22

Öt szarvast lőttek le Gyenesei István társaságában engedély nélkül a Somogy megyei Babócsa környéki erdőben tavaly. A volt önkormányzati miniszter önellentmondásba keveredett az ügyben indított vizsgálat során.

2010. június 25. 08:22

A Magyar Nemzet információi szerint három hónapra bevonták Gyenesei István volt önkormányzati miniszter vadászengedélyét, és ötvenezer forintos pénzbírságot is kiszabtak rá, amiért tavaly októberben több barátjával (állítólag hatan fegyverrel mentek ki, míg a vadakat öten hajtották) egy előre be nem jelentett, ezért szabályszerűtlenül megtartott hajtóvadászaton vett részt.

Gyenesei szerint ő nem lőtt állatot, viszont az öt szarvast azért íratták a nevére, hogy így teljesítse az elvárt elejtett vadmennyiséget. A volt miniszter a tanúkihallgatásokon a helyi vadászbizottság fegyelmi bizottsága előtt társaival együtt egy hivatalos vadászra terelte a gyanút, aki azonban tagadja a vádakat. A somogyi politikus azt is mondta, szerinte az önkormányzati választások közeledtével ismét fogást keresnek rajta, ezért csinál ebből ügyet a sajtó.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. június 25. 11:40
Eccerűen csak irigykedtek, hogy niccs pízetek vadászni, meg tijis szeretnétek olyan fácántullas kalpagot, csak nem fussa a proli béretekbű.
szonomi
2010. június 25. 11:00
Úri muri
szonomi
2010. június 25. 11:00
Úri muri
szonomi
2010. június 25. 11:00
Úri muri
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!