Gyanústítottak lehetnek Dávidék

2010. június 16. 19:21

Folytatódik a 2009. november 10-én megszüntetett nyomozás Dávid Ibolya és Herényi Károly MDF-es politikusok ellen az UD Zrt.-ügyben a Legfőbb Ügyészség szerdán kézbesített, jogerős határozata szerint.

2010. június 16. 19:21

Futó Barnabás, az UD Zrt. vezetőjének, Tóth Jánosnak a jogi képviselőjének közlése szerint a két volt képviselőt napokon belül meggyanúsítják kétrendbeli személyes adattal való visszaéléssel és egy rendbeli kényszerítéssel, amelyek halmazati büntetése legfeljebb négy év lehet, ha a bíróság bűnösséget állapít meg. A képviselők mentelmi joga miatt felfüggesztett nyomozást most azért folytatják, mert Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi joga megszűnt.
 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2010. június 16. 21:51
Milyen szép lesz, amikor viszi a család a rántott husit Ibolyának Kalocsára a beszélőre...
civilina
2010. június 16. 20:10
Dávid Ibolya és Herényi Károly nem is tudják, milyen szerencsések, hogy a független magyar bíróságok tárgyalják az ügyüket, és nem én!
miloka
2010. június 16. 19:30
Most gyanúsítottak lesznek. Én meg azt várom, hogy elítéltek legyenek!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!