Suchman: Gyurcsány oroszlánok elé veti társait

2010. május 06. 07:57

Suchman Tamás szocialista képviselő Gyurcsány Ferenc röpiratáról szólva elmondta, egyetért a volt miniszterelnök megállapításaival, szerinte azonban nem most kellene visszatérnie a politikába. Suchman kifogásolta, hogy a Gyurcsány azok felett mond ítéletet, akiket korábban ő erősített meg a hatalomban.

2010. május 06. 07:57
Suchman Tamás szerdán az MTI-nek nyilatkozott Gyurcsány Ferenc röpiratáról. A szocialista képviselő elmondta, Gyurcsány jezsuita szigorúsággal, önmarcangolóan fogalmazott, megállapításai nagy részével pedig Suchman is egyetért. A dolgozat azonban olyan embereket bírál, akiket maga Gyurcsány segített a hatalomba. Suchman azt állítja, nem tartotta indokoltnak Gyurcsány lemondását a miniszterelnöki posztról, szerinte felelősségvállalásra és cselekvésre lett volna szükség. „Most azonban, amikor a Fidesz politikája az elszámoltatásról szól, ami valójában a szocialistákkal való leszámolást jelenti, nem tartom elfogadhatónak, hogy Gyurcsány Ferenc az oroszlánok elé veti a társait” - mondta.
 

„Elodázhatatlan az elitváltás, de elodázhatatlan az is, hogy egyértelműen, és ne csak utalásokkal fogalmazzuk meg a baloldal helyzetét” - tette hozzá, hangsúlyozva, óriási most a felelősség. Suchman szerint a röpirat Gyurcsány visszatérését szolgálja, és nem tartja helyesnek az őszödi hangvételt. Barátilag azt tanácsolja a volt miniszterelnöknek, váljon megkerülhetetlenné, mint Horn Gyula, azonban nem most kellene vezető tisztségre törnie és ítéletet mondania azok felett, akikkel egy asztalnál ült. Emlékeztetett, hogy Gyurcsány mindig megkapta a párttól a kért bizalmat: „azon kell tehát elgondolkoznia, kikkel vette magát körül, és miért nem valósulhatott meg a saját elképzelése az ország vezetéséről, hogy ne néhány embernek legyen csak kompetenciája az ország vezetésben” - fogalmazott. 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Preskin
2010. május 06. 21:25
"...., de ez nagyon kemény állatok, ...maj'nem.... még keményebb állatok, mint a tigris vagy az OROSZLÁNY .....ezek nagyon kemény állatok... főleg..." http://www.youtube.com/watch?v=akjIjby9gFs&feature=player_embedded
Talon Karrde
2010. május 06. 14:27
Basszus, hogy néz ki ez az ember, fix mint egy ősmagyar, épp csak az ősmagyar marhabőr süveg hiányzik a fejéről, meg a visszacsapó C íj a kezéből. Fantasztikus!
Honfi-fi
2010. május 06. 13:30
Könyörgöm ! Mit vétettek szegény oroszlánok, hogy férgekkel akárják etetni őket?
marós
2010. május 06. 12:55
Be van tojva az egész bagázs. Gy.f. nagyobb veszélyt jelent számukra, mint a törvényes elszámoltatás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!