Megint a víz az úr

2010. május 30. 16:37

Hatalmas felhőszakadás volt Érden és Törökbálinton vasárnap délután, a tűzoltókhoz sorra érkeznek a bejelentések, de Nagykanizsán is több utca víz alá került.

2010. május 30. 16:37

Utcákat öntött el a víz, több út járhatatlanná vált, autók akadtak el mindkét településen. Törökbálinton, a Szent István utca egy része víz alatt van, a lezúduló csapadék befolyik a házakba is. Szintén Törökbálinton, a Bajcsy- Zsilinszky utca M7-es autópálya alatt lévő szakaszán egy méter magasságban gyülemlett fel a víz. Itt két kocsi is elakadt, a víz gyakorlatilag az autók lámpájáig felér, a bajba jutott járművek mentése még folyamatban van.

Nagykanizsán több utca is víz alá került, valamint pincéket öntött el a víz. A nagykanizsai tűzoltóság ügyeletének tájékoztatása a Bajza és a Só utcában egy-egy pincéből kellett szivattyúzniuk az oda beömlött vizet. Több utcában is 15-20 centiméteres, az autók tengelyét is elborító sáros víz hömpölygött a felhőszakadást követően. A Rózsa és a Hevesi utca sarkán, a Bartók Béla utcában, de még az itt lévő lakótelepi házak közötti parkolókban is magasan állt az autók között az elfolyni nem tudó víz. Akadt olyan útszakasz, ahol a csatornák nem tudták elnyelni a csapadékot, sőt a víz a lefolyónyílásokon tört felfelé.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. május 30. 20:45
Fasza. Nagyszüleim pont az egyik elárasztott kanizsai utcában laknak.
denever
2010. május 30. 20:35
a zindex szerint meg leszakadt 10m2nyi leállósáv a vadiúj m6osból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!