Kulcsár új eljárást szeretne

2010. május 25. 12:26

Új eljárást, valamint előzetes letartóztatásának megszüntetését kérte az utolsó szó jogán Kulcsár Attila a brókerbotrány elsőrendű vádlottja. A per többi vádlottja tagadta bűnösségét és felmentést kért.

2010. május 25. 12:26

A csaknem két éve tartó előzetes letartóztatásának megszüntetését és új első fokú eljárást kért Kulcsár Attila az utolsó szó jogán a Fővárosi Ítélőtáblán. A brókerbotrány elsőrendű vádlottja nem állította, hogy ártatlan, de vádlott-társainak, egykori ügyfeleinek felelősségét is hangsúlyozta. Új eljárásra véleménye szerint pedig azért van szükség, mert az ügy nagyrészt felderítetlen.

A per többi vádlottja az utolsó szó jogán tagadta bűnösségét és felmentést kért. Egyikük, Forró Tamás azt kifogásolta, hogy az elsőfokú bíróság Kulcsár Attilának hitt, és véleménye szerint ezért mondta ki több ártatlan ember bűnösségét. Az ügyben csütörtökön várható a másodfokú határozat kihirdetése.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tewton
2010. május 26. 02:03
"kib***tt sok napja nem tudjuk, ki az a Gyurcsányi" :)
denever
2010. május 25. 23:45
"előzetes letartóztatásának megszüntetését kérte" hát a f...m nem kéne?
miloka
2010. május 25. 13:08
A nap vicce: " Egyikük, Forró Tamás azt kifogásolta, hogy az elsőfokú bíróság Kulcsár Attilának hitt, és véleménye szerint ezért mondta ki több ártatlan ember bűnösségét."
iMan
2010. május 25. 13:02
Ez egy múlt heti hír! A nol eddig hol volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!