Jövő keddig kell eltávolítani a kampányplakátokat

2010. május 21. 08:20

Amennyiben az önkormányzat távolítja el a közterületen elhelyezett hirdetéseket, annak költségét kiszámlázhatják a jelöltnek.

2010. május 21. 08:20
Összesen öt napjuk maradt az országgyűlési képviselő-választás jelöltjeinek, hogy eltávolítsák a közterületekről az ott elhelyezett plakátjaikat. A jogszabály szerint a második forduló napjához képest egy hónapon belül kell eltüntetni a hirdetéseket: minden esetben annak, aki elhelyezte, vagy akinek az érdekében elhelyezték. Amennyiben a plakátokat nem távolítják el, a helyi önkormányzatoknak kell eljárniuk az ügyben. Maguk is eltávolíthatják a plakátot, majd ennek költségét kiszámlázhatják. 
 
A legtöbb önkormányzat, elkerülendő a falakra, villanyoszlopokra ragasztott hirdetéseket, maga állított fel kampányoszlopokat, amelyekre a jelöltek ingyenesen helyezhették el hirdetéseiket.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gery B.
2010. május 21. 11:16
Szerintem az MSZP plakátjait nem kellene eltávolítani, körözési felhíváshoz még jól jöhetnek.:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!