Fejlesztés alatt az állami honlapok

2010. május 31. 13:01

Hétfőn minisztériumi honlapon megjelent egy üzenet, miszerint a kormány rendet kíván tenni az állami weboldalakon. A rendet egységes arculattal képzelik el - egyelőre ennyi biztos csak, a kormány kommunikációjáért felelős szakemberek többet nem árulnak el erről.

2010. május 31. 13:01

Az új kormány rendet akar tenni az állami honlapok területén is. „Úgy véljük, a jelenlegi helyzet méltatlan az országhoz: a minisztériumi oldalak nélkülöznek bármiféle egységes szerkezetet és arculatot, a honlapok közül jónéhány technikailag elavult, felépítésében és tartalmában pedig zavaros, átgondolatlan. A rendelkezésünkre bocsátott információk szerint az átadás-átvétel pillanatában összesen 443 domain név volt a kormányzat birtokában, közülük 125-ön található valamilyen tartalom” - ez az üzenet fogad mindenkit, aki hétfőtől kormányzati honlapra látogat. Hogy pontosan milyen fejlesztéseket terveznek, nem árulta el az Indexnek Kovács Zoltán, a kormányzati kommunikációs központ vezetője.

„Meg fogjuk vizsgálni valamennyit. Döntünk arról, van-e létjogosultságuk, és ha igen, jelenlegi formájukban működhetnek-e tovább, vagy átalakításra szorulnak. Mindez hatalmas munkát jelent. Nekiálltunk” - ígérik. A jövő mindenesetre már elkezdődött: a miniszterelnok.hu alatt Orbán Viktor személyes honlapja jelenik meg.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
segabor
2010. május 31. 14:56
Aki még esetleg nem tudná:http://www.meh.hu/kormany/kormtag
szürkemókus
2010. május 31. 14:23
Meg tudja valaki mondani, hogy a MEH honlapon hol van az antifasisztáknak és egyebeknek adott támogatás? Cserébe szívesen megmondom, hogy a PM által felügyelt szakképzések vizsgatételeit hol lehet megtalálni (nem egyszerű).
iMan
2010. május 31. 13:24
http://hu.wiktionary.org/wiki/omg LoL! :D
shighhopes
2010. május 31. 13:17
Arra tud valaki józan ésszel magyarázatot adni, hogy a szöveget miért .gif-ben rakták fel? Amúgy LOL.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!