Nevet cserél az SZDSZ

2010. április 20. 14:37

Nem hagyja sorsára az SZDSZ-t Retkes Attila és a párt vezetősége: két hónapig, a következő tisztújításig még továbbviszik a pártügyeket. Tervben van a párt nevének megújítása is, mert az SZDSZ névhez rossz emlékek fűződnek. Számolniuk kell a 30 milliós adóssággal is - állami támogatást már nem kapnak.

2010. április 20. 14:37

Az SZDSZ a parlamenten kívül is hallatni fogja hangját, ígérte Retkes Attila pártelnök mai sajtótájékoztatóján, ezt azonban nagy valószínűséggel más névvel teszik majd. A pártban május 25-ig tagságmegújítás lesz, a pártelnök szerint a mostani ötezer tagnak a fele fogja nagyjából megszüntetni SZDSZ-tagságát.

A párt kiköltözik Gizella utcai székházából, ahogyan feladja eddigi bérelt ingatlanjait is. Adományokból és tagdíjakból tervezik fenntartani további működésüket és visszafizetni a 30 millió forintos adósságukat, mivel állami támogatást már nem kapnak. Retkes elmondta: a második fordulóban nem biztatják más pártra való szavazásra szimpatizánsaikat, mivel azok programja nem áll összhangban Bokros Lajos programjával.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. április 21. 07:22
Attól, hogy a kaki tortát bevonjuk csokimázzal, még a tartalma marad a fekália!
balbako_
2010. április 20. 21:36
Mindkettőre illik a KTP elnevezés: Köztörvényes Párt!
narancs
2010. április 20. 17:04
MLP.... LMP.... veszélyes lesz:) Majd megy a pereskedés, hogy jó hírnév megsértése.
kunbella
2010. április 20. 16:11
Nekik mindegy. Talán lehetne őket LMP-nek hívni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!