Nem adja fel az SZDSZ

2010. április 28. 20:15

Júniusban tartja az SZDSZ küldöttgyűlését, amely dönt a párt nevének esetleges megváltoztatásáról, új alapszabályáról és a teljes tisztújításról, valamint új politikai stratégiájáról is.

2010. április 28. 20:15

A párt közleménye szerint az SZDSZ ügyvivői testülete azt javasolja, hogy a párt országos tanácsa május 29-én - a tagságmegújítási folyamat lezárultával - tartsa következő ülését. A testület feladata lesz, hogy összehívja a párt küldöttgyűlését. Az ügyvivői testület ülésén Retkes Attila bejelentette, hogy május 1-jétől társadalmi megbízatásban látja el a pártelnöki feladatokat.

Retkes korábban közölte: az SZDSZ nem fog megszűnni, a liberális párt a parlamenten kívül is hallatja majd hangját. A politikus kijelentette: ő maga és a párt ügyvivői testületének többsége még nem mond le, nem hagyja sorsára a pártot, a következő két hónapot még végigviszik.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. április 28. 23:56
Tűnjön már a magyar új demokrácia legkártékonyabb pártja végre!
cutcopy
2010. április 28. 21:13
"dönt a párt nevének esetleges megváltoztatásáról" Igen, bűnhődjön a párt neve..
Árvíz miatt zárva
2010. április 28. 20:38
Az eszdéesz 20 éves pályafutása alatt annyi kárt okozott az országnak, amit a komcsik csak 60 év alatt tudtak elérni. Ezeknél ocsmányabb, magyargyűlölőbb, rasszistább csürhét nem hordott a hátán a föld. Ennek a kirekesztő rasszista bandának felelnie kellene mindenért. horn, kuncze, pető, demszky, mécs, a buzifejű kopasz, meg a többi rasszista röhög a markában, mert tudják, hogy érinthetetlenek.
miloka
2010. április 28. 20:29
Mindegy, hogy milyen névvel illetik a pártjukat. A sz@r attól még sz@r és büdös marad, ha én azt fekáliának, kakinak, vagy éppen az emberi emésztés végtermékének is nevezem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!