Zuschlag-per: a baloldal mindent tudott?

2010. március 01. 14:25

Tudnia kellett a baloldali politikai vezetésnek a tizedrendű vádlott védője szerint arról, hogy a Zuschlag Jánoshoz köthető fiktív szervezetek pályázatokon elnyert pénzeiből finanszírozták a baloldali ifjúsági szervezet működését.

2010. március 01. 14:25
„Ezt a bűncselekmény-sorozatot a baloldali politikai vezetés tudta és beleegyezése nélkül nem lehetett volna elkövetni” - fejtette ki az ügyvéd védőbeszédében a Zuschlag János és társai ellen a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó per hétfői tárgyalásán.

Szente Zsolt tizedrendű vádlott védője rámutatott: „Az eljárás nem az elsőrendű vádlottról és a társairól szól, hanem arról, hogy ezt a bűncselekmény-sorozatot a baloldali politikai vezetés tudta és beleegyezése nélkül nem lehetett volna elkövetni. Az a meggyőződésem, hogy a vádlotti széksorok hiányosak, és nincs ember Magyarországon, aki ne lenne tisztában azzal, hogy ez az ügy nem elsősorban Zuschlag Jánosról és vádlott-társairól szól” - tette hozzá perbeszédében.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. március 01. 18:43
Én is tudtam, ti is tudtátok, már a bíróság is tudja, csak még a Mesterházy nem tudja. Megtudja?
StG
2010. március 01. 15:53
Ki van zárva. Csak egyedül a Zuschlag volt, ő is csak véletlenül.
enter
2010. március 01. 15:24
Ez nem kérdőjel. Zuschlag-per: a baloldal mindent tudott!!!
miloka
2010. március 01. 15:04
Miért kell ezt olyan csodálkozva kérdezni?? Ebben még a ma született csecsemő is biztos !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!