Toroczkai is érintett a Budaházy-ügyben?

2010. március 06. 09:37

Toroczkai László lehetett Budaházy György mozgalmának politikai irányítója. A Hunnia Gyurcsány Ferenc, Molnár Lajos és Horváth Ágnes ellen is akciózott volna.

2010. március 06. 09:37
A Magyarok Nyilait lebuktató Benkő György azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy Toroczkai László volt a Hunnia Mozgalom politikai szárnyának irányítója. A napilap szerint Benkő állításait Toroczkai „A Mi Magunk teljesítette küldetését” című 2007-es felhívása is bizonyítja. „Szervezeti tevékenységemet továbbra is kizárólag a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomban folytatom, míg a kormány és a rendszer megdöntésére alkalmas módszernek Hunniát, a párhuzamos Magyarország felépítését látom. Kérem ezért mindazokat, akik a Mi Magunk Mozgalomba jelentkeztek, hogy csatlakozzanak a Hunniához, vagy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomhoz” - írja a felhívásban Toroczkai.

A Magyar Nemzet arról is beszámolt, hogy a csoport Lendvai Ildikón kívül Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, Molnár Lajos és Horváth Ágnes egykori egészségügyi miniszterek ellen is merényletet tervezett. A Mozgalom létezése nem volt titkos, a „párhuzamos Magyarország” felépítésének tervét nyíltan hirdette meg Toroczkai és Budaházy 2007-ben a Hősök terén, azonban tevékenységéből a nyilvánosság előtt nem sok látszott.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2023. február 18. 16:07
Torockásnak is börtönbe kellene mennie, úgy 6-8 évre, a TV feldúlásáért stb.
csi
2010. március 06. 15:58
Eszem-faszom megáll, hogy már a nemzeti médiában is Benkő György - az év eddigi legnagyobb színésze - turnézik. 10 milliós nyomravezetői díjjal a zsebében, spicliből pókember.
Szenzor
2010. március 06. 15:18
"Toroczkai is érintett a Budaházy-ügyben?" Baszki, nem gondoltam volna, h Toroczkai Anita, Medgyessy lánya is magyar nyíl ;o))
Xor
2010. március 06. 11:31
Ürgebőr is vót meg békaemberek is! Én tudom! De komolyan: ezek mindenkit meg akartak merényelni, de SENKIT nem sikerült?! Machiavellinél a pont, nomen est omen :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!