Miért tűnt el az MDF-listáról Kajdi József?

2010. március 30. 12:21

Nem bírta az MDF-en belüli nyomulást az országos lista első tíz helyére, ezért miután elcsodálkozott azon, hogy a harmadik helyen szerepel, úgy gondolta: jobb, ha Csapody Miklóst ajánlja maga helyett. Akit viszont Dávid Ibolyáék lecseréltek egy SZDSZ-es jelöltre.

2010. március 30. 12:21
„Belátom, sokak számára meglepő lesz/lehet majd a döntésem, hiszen ... a székházban megtapasztalhattam azt, hogy milyen sokan mi mindent megadnának az országos lista első tíz helyének valamelyikéért, azért hogy országgyűlési képviselők lehessenek” – írta Kajdi József egy MDF-es belső levelezésben, ami az Indexhez is eljutott.

Kajdi, akinéhány óráig szerepelt csak a lista harmadik helyén, röviddel a lista első helyéről döntő országos választmányi ülés után egy Dávid Ibolyának címzett levélben tudatta a párttal, hogy nem kíván élni a megtiszteltetéssel. Az utóbbi napokban Dávid Ibolya mellett sokat szereplő Kajdi a lemondásával megüresedett helyet az MDF elnökségének bölcsességére bízta, de azért beajánlotta Csapody Miklóst is maga helyett, Dávid azonban nem hallgatott rá. Csapody ezután kilépett az MDF-ből.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. március 30. 14:12
"Az Antall-kormány Miniszterelnöki Hivatalát vezető jogászt" klónozni kéne." Ot igen. De a mostani vezetoseg menjen a fasirtba. Es tulajdonkeppen par lepessel o is eltavolodhatna toluk.
Nhalasz9
2010. március 30. 13:23
Ez az MDF! Félti a mentelmi jogát az öregecske topmodell és hű fegyverhordozója!
Google
2010. március 30. 12:59
Többet ésszel, mint erővel (nyugodttal, vagy tisztával, mindegy). De honnan annyi ész?
kispufi
2010. március 30. 12:49
kétszer szív, ki gyorsan szív
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!