Lefoglalták az MDF-es jelölt kopogtatóit

2010. március 27. 14:55

Bejelentés alapján foglalta le a BRFK Farkas Péter MDF-es képviselőjelölt kopogtatócéduláit, amiért azokat nem szabályosan gyűjtötte be.

2010. március 27. 14:55
Pénteken bejelentés érkezett, miszerint egy képviselőjelölt nem a szabályoknak megfelelően gyűjt kopogtatócédulákat, így a Budapesti Rendőr-főkapitányság lefoglalt Farkas Tibor MDF-es jelölt összes kopogtatócéduláját. A rendőrség közleménye szerint a BRFK a választás, a népszavazás és a népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A hírTV péntek este közölte, a lefoglalás tényét. A csatorna honlapján azt írta, hogy Farkas indulását már jóváhagyta az illetékes választási bizottság, így nem tudni, hogy az ügy befolyásolhatja-e még az MDF-es képviselőjelölt sorsát. A képviselőjelölt a lefoglalás tényét a elismerte, de nyilatkozni nem akart az ügyről.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. március 28. 06:51
Néhány nap alatt mindenkinek kifogyott a tolla, görcsöt kapott a keze, ezért tömegével érkeztek a több tollal, több kézzel írt cédulák, de ezt a törvény nem tiltja, és amúgy is rohadt Fidesz, rohadt Orbán Viktor!
states
2010. március 28. 05:34
Már megint báncsa a Fidesz-MSZP-Jobbik- tengely az egyetlen demokratikus erőt...
crm114
2010. március 27. 19:25
Szegény művelt középosztály ( (c) Oblomov), már megint aljas támadás érte a pártját.
Nemhivo
2010. március 27. 18:22
...segítsen már valaki! .. Most akkor az a gond, hogy "szabálytalanul"(?) gyűjtötte ...vagy az, hogy márc.22-ig nem lettek a szelvények megsemmisítve?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!