Csapody is otthagyja az MDF-et

2010. március 23. 21:25

Csapody Miklós kilép a Magyar Demokrata Fórumból, és egyelőre nem akar közreműködni a magyar politikai életben. A politikus ezt kedd este jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában, és erről olvashatnak honlapjának látogatói is.

2010. március 23. 21:25
Köszönöm a sok-sok támogatást, a sok kopogtató cédulát, a bizalmat. Ez ad nekem erőt az ellenálláshoz. A viszontlátásra” – ez olvasható honlapján. „Én ezt így tovább nem tudom vállalni, tettem, amit tehettem” – idézte szavait az MTI.

A végleges országos lista nyilvánosságra hozatala előtt Csapody találkozott Dávid Ibolyával. Úgy tudni, hogy Csapody a megbeszélés alapján úgy értelmezte, hogy befutó helyet kap a listán. Amikor kiderült, hogy még sincs rajta az MDF listáján, dühromot kapott, XI. kerületi irodájában a pártalkalmazottak megrökönyödésére tépkedni kezdte a párt választási plakátjait.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. március 24. 16:26
Ugyan mar, nehogy sajnalja valaki. Ostoba, pokhendi, buta ember. Herenyivel eloadott "bocsanatkero duoja" a bizonyitek ra, es az a szolgai alazat, amivel barmit elturt eddig, hogy kepviselo maradhasson. Gatlastalanul taposott el mindenki o is. Jellemtelen frater, megerdemelte amit kapott. Mas kerdes, hogy Davidekrol mindig azt hiszi az ember, hogy lejjebb mar nem sullyedhetnek es kiderul, hogy dehogynem. Leghusegesebb, legalazatosabb rabszolgajat, megmentojet rugta ki Retkes vagy Bokros vagy valami huszadrangu hulye miatt..
fiandre
2010. március 24. 16:02
Ha ez a galeri bekerül a Parlamentbe, akkor tényleg kiírhatjuk az ország hatáátkelőinél, hogy bolondok országa. Csapody is nyalta eddig a seggüket - így járt. Mint sokan előtte. Ezért kár volt plakátokat tépkedni. Csókkal kellett volna búcsúzni Ibolykától. El ne bőgjem magam....
marós
2010. március 24. 07:02
A dávid-bokros-retkes politikai maffia a sötétség délben technológiát alkalmazva, oda cspott Csapodynak, már csak az a kérdés mi lesz a végkielégítés.
cutcopy
2010. március 24. 06:42
" tettem, amit tehettem” Az ember alapvetően két dolgot tehet: vagy igent mond vagy nemet. Bokrosra fél éve még igent mondott pedig ugyanúgy tehette volna a nemet is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!