Brutális vérfürdő Tényőn

2010. március 16. 08:22

Holtan találtak rá egy családra este a Győr-Moson-Sopron megyei faluban. Négy áldozata van a gyilkosságnak: egy 5 és egy 8 éves kislány, illetve 36 és 37 éves szüleik. Nem volt etnikai jellege a bűncselekménynek a polgármester szerint.

2010. március 16. 08:22
Négyes gyilkosság történt Tényőn, két felnőttet és két gyermeket találtak holtan hétfőn a Győr-Moson-Sopron megyei községben, egy házban. A középkorú férfira és nőre, valamint két kisgyermekükre a férj testvére talált rá hétfő este hét óra után otthonukban, ő értesítette a rendőrséget. Tényő polgármestere a Hír TV-nek nyilatkozva kizárta, hogy a bűncselekménynek etnikai indítéka lenne. Szabadfi Árpád megyei rendőrfőkapitány keddre ígért bővebb tájékoztatást.

Frissítés: A reggel folytatódó hatósági szemle tanúja a helyi polgármester, aki a Népszabadság szerint röviden annyit mondott a sajtónak: családon belüli ügyről van szó. A lap más forrásból szerzett értesülései szerint az apa, a 37 éves Sz. K. a rendőrség gyanúsítottja.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2010. március 16. 19:39
Az OPNI csak állatorvosi lóként mutatja a pszichiátria problémáit.
tevevanegypupu
2010. március 16. 18:48
Azt mondjak a depressziot gyogyito gyogyszerek kozott is vannak olyanok - legalabbis voltak - amik kepesek kivaltani ilyen sulyos duhrohamot. Szerencsetlen hipochonder volt. Elkepzelheto az is, hogy talan a felesege mondhatott csak egy szot egy esetleges panaszkodasra - sokan keptelenek felfogni, milyen rettenetesen nehez elviselni egy embernek ezt a kepzelgest - amitol aztan teljesen elborult.
röviden
2010. március 16. 17:50
És ki vállalja a (politikai) felelősséget a pszichiátria brutális leépítéséért? A populáció legalább 2%-a skizofrén. Ha csak minden 1000-ik kattan be a kezelés hiányosságai miatt, az 200 tragédia évente. Ezt a szerencsétlent hipochondriával és neurózissal kezelték a hírek szerint. :-(
tevevanegypupu
2010. március 16. 10:00
Ez szornyu, Tenyo rendezett, nagy falu, soha ilyesmi nem fordult ott elo. Miert ne lehetne errol beszelni? Hiszen lassan mindenki felhet mar a sajat hazaban, kertjeben, az utcan, faluban-varosban. Ha meg csak beszelni sem szabad rola, akkor mit lehet egyaltalan tenni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!