Bokros hazajön Brüsszelből

2010. március 24. 15:59

Az MDF elnöke szerint iszonyú össztűz alatt áll a pártja, de az MDF mégis készen áll a választásokra, vannak területi, országos és fővárosi listáik, miniszterelnök-jelöltjük és programjuk is.

2010. március 24. 15:59
Dávid Ibolya elmondta: Csapody Miklós az után lépett ki az MDF-ből, hogy a pártvezetés az országos lista 11. helyét ajánlotta fel neki a választásokon, Csapody azonban a 3. helyet szerette volna magának. A pártelnök leszögezte: sajnálja Csapody távozását.

Kiemelte: végigviszik a választási küzdelmet és megmérettetnek a voksoláson a valódi többpártrendszer érdekében, mert szerinte az MDF az egyetlen alternatíva a szocialista típusú pártokkal szemben. Dávid megerősítette, hogy Bokros Lajos az MDF parlamentbe jutása esetén visszatér Magyarországra politizálni.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. március 24. 19:30
és ...és ...naés
sky.net
2010. március 24. 19:30
maszoppal szadesszel végül már kolomposcigóbűnözőkkel hentergő rohadékok ... össztűz ...? hát ez majdnem víz lali a választók szépen lebrunyálják a pártot... ti meg elúsztok a pcsba oszt jónapot .... és
sensei
2010. március 24. 18:28
..."mert szerinte az MDF az egyetlen alternatíva a szocialista típusú pártokkal szemben." Azért Ibolya helyében ezt a kijelentést mellőzném, mert ahogy egymást nyírogatták itt "kifelé" a listaállítás hevében - már, hogy a régebbieket ne is említsük - pont nem igazolja állítását...
steve doman
2010. március 24. 18:10
d ibolyka túl tesz morvain s lendvain..gondolom szegény viktor bele őszült abba ,h vele kénytelen volt "kormányozni" mert ibolyka mindig ki dobta a horgonyt s az pont a szocik térfelére került. Soha többé: Trianont. és Mszp-szdsz-mdf-t ! A jobbik egyre rosszab tiszta "helóták" !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!