Tüntetnek az adóellenőrök

2010. február 23. 18:58

Egy közeljövőben megtartandó demonstrációról döntött az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Dolgozók Szakszervezete és a Vám- és Pénzügyőrség Független Szakszervezete, derül ki az általuk, a miniszterelnöknek írt levélből. A dolgozók keveslik a bérüket, és ezzel párhuzamosan sokallják a feladatokat.

2010. február 23. 18:58
A levél szerint a munkavállalók átlagosan 25-35 százalékos keresetvesztesége a megnövekedett feladatok mellett már olyan mértékű elégedetlenséget okozott, aminek következményei beláthatatlanok: "Álláspontunk szerint a munkavállalóink által átélt anyagi, erkölcsi veszteségek romboló hatásai már súlyosan veszélyeztetik az állami bevételek teljesülését".

Az érdekvédelmi szervezetek arra kérik a kormányfőt, hogy személyes közbenjárásával segítse elő az állami adóigazgatás területén dolgozók méltánytalan megítéléséből adódott gondok orvoslását.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. február 23. 19:50
Tüntessenek. De még inkább sztrájkoljanak!! Addig sem cseszegetik a kisembereket. Mert csak azokat tudják megfogni. A nagyhalak meg szabadon úszkálhatnak! Nem tudom mennyi a fizetésük, de gondolom nem minimálbért kaphatnak. Hanem annak az x-eresét. Innentől kezdve gusztustalan még több pénzt követelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!