Polgármester lenne a párthalmozó férfi

2010. február 16. 12:00

Visszalépett a képviselőjelöltségtől Szalma István, aki LMP-s, civil mozgalmas és Torgyán-párti színekben akart indulni a választásokon.

2010. február 16. 12:00
Mivel nem érzi magát teljesen ártatlannak, úgy döntött, visszalép Szalma István a képviselőjelöltségtől: „Azt gondoltam, hogy kis szervezetekként együtt lehet működni a kopogtatógyűjtésben, hogy legyen esély a nagy pártok mellett, aztán majd a második fordulóig ki lehet dolgozni a konkrétumokat.” Azt, hogy három szervezet is saját jelöltjének tartja, újságban olvasta.

Szalma nem tudja, hogyan történhetett, hogy hárman is akarták indítani. „Csak egyeztettem a szervezetekkel, de nem írtam alá velük szerződést vagy megbízólevelet, nem is jutottunk még túl messze a tárgyalásokkal. Kicsit előreszaladtak.” A kisgazdák egyébként azt várták, megnyeri nekik a körzetet. Szalma István célja most az, hogy polgármester lehessen Gyulán. „Az lenne a legszebb, ha függetlenként sikerülne nyernem” - mondta.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kinai
2010. február 16. 14:08
Számomra az a felfoghatatlan, hogy ilyen kvalitásokkal és beágyazottsággal Szalma István még nem szerepel az MDF országos listájának élbolyában. De ami késik, nem múlik, vigyázó szemünket Szalma Istvánra vessük!
honphibu
2010. február 16. 12:33
Tipikus Homo Politicus Hungaricus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!