Marad még valami az MDF-ből?

2010. február 12. 13:51

Dávid Ibolya felfüggesztette az MDF öt fővárosi - a III., a IV., a IX., a X. és a XXI. kerületi - szervezetének működését. Ezt a pártelnök közölte pénteken.

2010. február 12. 13:51
A politikus döntését indokolva elfogadhatatlannak nevezte, hogy csütörtökön - állítása szerint alapszabály-ellenesen - összehívták a párt budapesti választmányának ülését.

A testület ülésén 13-an igennel szavaztak arra, hogy visszahívják tisztségéből Lévai Zoltánt, az MDF fővárosi választmányának elnökét.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. február 12. 17:34
Hol van ilyenkor Oblomov és Nemhivő?
sky.net
2010. február 12. 16:42
hazánkban új multidiszciplináris tudományág körvonalazódik : kb a politikai elmekórtan kriminalisztikai vonatkozásai néven lehet nevezni amely a hatalomban résztvevők , kriminalizálódásának fényében a személyiségtorzulás és a hatalom kölcsönhatásával foglalkozik . nagyon időszerű tudományág ,(hungaricum) és ebben a világ élvonalába keveredhetnénk , ha ugye lenne aki a rendelkezésre álló komoly mennyiségű belpolitikai tényanyagot , a személyiség pszihológia és a hatalomelmélet tükrében rendezi és értelmezi nos uraim ki szeretne egy nóbel díjjat ? senki?? na nembaj , majd pár év múlva újra felfedezi valaki
MCsaba
2010. február 12. 15:38
Régi: Mekkora lesz az MDF a választások után? Herényi... és tényleg bekövetkezhet, az az igazi vicc!
vizipipa
2010. február 12. 15:28
Már várom ahogy Peter252 közli a legfrissebb MDF esélyeket: >20%.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!