Izraelből irányítják a Jobbikot?

2010. február 09. 13:17

Dénes Dénes jobbikos képviselőjelölt pár éve még zsidó bábnak tartotta mostani pártját.

2010. február 09. 13:17
A Jobbik nagykőrösi egyéni képviselő-jelöltje Dénes Dénes (aki több évtizeden keresztül aktív labdarúgó volt, mellette lakatosként és vízvezeték szerelőként dolgozott), néhány évvel ezelőtt a nagykőrösi újságban azt állította, hogy a Jobbik a hazánkat gyarmatosítani igyekvő erők eszköze.

„A közvélemény-kutatásokban megszokott önbeteljesítő jóslatok után most itt van párt formájában egy új jóslat, egy önbeteljesítés. Orbán Viktorék és Ron Werberék közös teremtménye a Jobbik, amely nemzeti radikális, de politikailag korrekt. Vagyis Moszadilag ellenőrzött, lepecsételt. Összetételénél fogva sem lehet antiszemita (...) A smirgli szerepét betöltő Jobbik a Moszad irányítása alatt áll (...) a cél-országként kiszemelt hazánkat gyarmattá kell tenni, földünket a betelepülők vásárolják fel. Ehhez kell a Jobbik, amely látszólag radikális…” - írta Dénes Dénes.

Ennek ellenére 2010. február 6-án Vona Gábor, a Jobbik elnöke teltházas fórumot tartott Nagykőrösön Dénes Dénessel, immár a Jobbik 16-os számú országgyűlési képviselő-jelöltjével. Dénes az atv.hu-nak azt mondta, fentebb idézett mondatai az akkori nagykőrösi Jobbikra vonatkoznak, nem pedig az országos szintű pártra, hiszen annak idején arra még nem is lehetett rálátása. A Jobbikot gyalázó cikkeket még a 2006-os választások, tehát a Jobbik-MIÉP Harmadik Út választási szövetség megalakulása előtt alkotta meg a képviselő - hangsúlyozta.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2010. február 10. 11:34
nem szeretem amikor Izrael beleüti az orrát a magyar belügyekbe, főleg ilyen párt vonalon
savanyú józsef
2010. február 10. 11:31
Jellemző a jobbikra (Juddik) ez a totális eszmei zűrzavar.
szpal
2010. február 09. 16:12
Mivel az antifasizmus ma már túlhaladott ideológia, a zsidók helyében én is inkább egy nemzeti radikális pártot alapítanék. És az is igaz, hogy a Jobbik 2003-ban alakult, Ron Werber pedig akkor még Magyarországon tartózkodott.
ktibor
2010. február 09. 14:32
Magunkfajta között sok a magukfajta. :-O
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!