Fegyelmi indult a gengszterező alezredes ellen

2010. február 18. 14:01

Fegyelmi eljárás indult a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője ellen. Ács Tibor alezredes gengszterszervezetnek nevezte a Honvédelmi Minisztérium egyik cégét.

2010. február 18. 14:01
Kellőképpen át nem gondolt, magánvéleményét tükröző kijelentései miatt indított fegyelmi eljárást a Budapesti Katonai Ügyészség saját szóvivője ellen. Ács Tibor szerdán a HírTV-nek nemcsak a Zrínyi Egyetemen tartott házkutatásról beszélt, hanem a Honvédelmi Minisztérium egyik intézményét, az EI Zrt.-t gengszterszervezetnek nevezte.

A katonai ügyészség vezetője, Hegedűs Antal a szóvivő kijelentését magánvéleménynek minősítette.

Az MR1-Kossuth Rádió azon kérdésére, hogy van-e összefüggés az EI Zrt. és a Zrínyi Egyetem rektorának elfogása között, sem a Budapesti Katonai Ügyészségtől, sem az EI Zrt-től, sem pedig a Honvédelmi Minisztériumtól nem érkezett válasz. A HM nem érzi magát illetékesnek az ügyben.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2010. február 18. 18:00
Szerintem kedveskedni akart az öreg nyuggereknek. Vén gengszetereknek nevezve őket. Az a parancsnok a bunkó aki ezért megbünteti a szóvivőt. Ha komolyan gondolja a büntetést, akkor a nyuggerek zsebében van!
miloka
2010. február 18. 15:07
Mond meg az igazat, s betörik a .... ? fogad!
Lion
2010. február 18. 14:53
Nem irigylem. A belső fegyelmi még túlélhető de az üzi amit a Gengszterszervezettől fog kapni, nem biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!