Trollbajnokságot hirdet a Societas

2010. január 19. 11:12

Az MSZP ifjúsági szervezete pontversenyt írt ki az online kampány aktivistáinak.

2010. január 19. 11:12
Patek Gábor, az MSZP kampányfőnöke levelet intézett a Societas, a párt ifjúsági szervezetének tagjaihoz, amelyben az online kampány részleteiről tájékoztatja őket: „Az elmúlt napokban munkatársaink telefonon felkerestek minden az országban élő SOCIETAS tagot és szimpatizánst, akikből több mint száz fő fogadta el felkérésünket. Ebből a csapatból szándékunkban áll egy hatékony és ütőképes online csapat megszervezése, amely képes lesz az MSZP politikájának képviseletére a világhálón. (...) Levelünk mellékleteként megtalálod azt a Kisokost, amit a SOCIETAS netkampányáról, illetve a világhálóról tudnod kell, hogy ezt a munkát elvégezd. Természetesen ez a teljes igénye nélkül készült, de úgy gondoljuk, hogy a legfontosabb tippeket, trükköket megtalálod majd a munkádhoz.”

A levélhez mellékeltek egy pontokba szedett szabályzatot is, a Societas ugyanis pontversenyt hirdet aktivistáinak a kampány idejére. A versenyzők pontszámait a központi e-mailcímre beküldött screenshotok alapján számolják. A megfelelő pontszámot elért aktivistákat naponta, hetente, illetve havonta sorsolás útján díjazzák, baseballsapkától egészen a fődíjat képező wellness-hétvégéig.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. január 20. 04:41
A versenykiírás első mondata mindent megmagyaráz már az elején a félreértések elkerülése végett: ""A verseny alapvető célja, hogy minden netaktivista társadalmi munkája elismeréseként nyereményeket sorsoljunk ki az aktívabb szereplők között." Tehát ez nem kampány hanem társadalmi munka és a cél nem a szavazatszerzés hanem a díjak..
kalandféreg
2010. január 19. 18:56
szkrinsatot??? Asszem a societas szervere elég hamar el fog hasalni :o))) Bár lehet, hogy már nincs annyi ember, amennyi meg tudná fektetni. Segítsünk nekik? :o)))
tempetőfi
2010. január 19. 18:35
Blog, meg komment... Kispálya. Szerintem Turul redaktor úr ezzel a hírrel és a vezérkommenttel wellnes-hétvégét nyert a Szigetre, ahol az úttörőnek öltözött Lendvai néne majd bögréből tölti helyes kis piros sapijára a vörös vodkát. Mindezt némiképp irigykedve figyelik a szomszéd - felfújható - medencéből a Vastagbőrösök, akiknek a vörös vodka helyett Dobrev Klára főzi a gulyást.
killa36
2010. január 19. 16:48
Hehh.. Na szép. Megnéztem ki ez a Patek Gábor. Zuschlag féle ifjúszoci bűnöző, Lopcsányék bandájától markolta ki ő is a lóvét: vastagbor.blog.hu/2009/01/22/penzosztas_parton_belul A Néphazugság szerint pedig Ő lesz a következő Societas elnök. Szép volt fiúk, az ilyenek miatt tűntök el a süllyesztőben, tapsoljatok hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!