Priuszost nevezett ki Kolompár

2010. január 21. 12:07

A Roma Összefogás új vezére álnevet használ és korábban tíz hónapot ült.

2010. január 21. 12:07
Dózsa Istvánt nevezte meg utódjaként Kolompár Orbán az MCF Roma Összefogás Párt új pártigazgatójának, illetve elnöki kabinetvezetőjének. Mint kiderült, korábban Dózsa tíz hónapot volt börtönben csalás és egyéb bűncselekmények miatt.

Az ugyancsak priuszos Kolompár három jelenleg is folyamatban lévő bírósági ügyén felül legutóbb az általa elnökölt Országos Cigány Önkormányzatnál tartott házkutatás miatt magyarázkodhatott.

Az OCÖ elnöke politikai támadásnak nevezte akkor a házkutatást. Dózsa István korábban Szepessy Zsolt pártjában tevékenykedett, ahonnan azonban menesztették. Továbbá kiderült, hogy a férfinak korábban Csengery volt a vezetékneve.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csőretölcs
2010. január 21. 20:50
Colón Pár nemsokára maga is közügyektől eltiltott törpe kisebbségi lesz... Az, hogy tartja magát, HALÁLI ÉGŐ az egész cigány elitre. A többinek mindegy. Ezek a tolvaj romákok a JOBBIK és a Lungo Drom malmára hajtják a vizet - hála Kálinak.
honphibu
2010. január 21. 12:32
Keresett ő nem priuszost is, csak azok meg most éppen ülnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!