Megállapodott Gyeneseivel az MDF

2010. január 23. 14:32

Újabb szövetségest talált az MDF.

2010. január 23. 14:32
Az Index információi szerint péntek este a párt somogyi választmánya jóváhagyta a választási együttműködést a Somogyért Egyesülettel. A megállapodás szerint a megye hat választókerületéből háromban a Somogyért jelöltjei indulnak majd, köztük Gyenesei István, a Gyurcsány-kormány korábbi önkormányzati minisztere, aki a jelenlegi körzetében indulhat újra indul újra.

Somogy megye hat választókörzetéből csak egyben indul majd MDF-es politikus. A három Somogyért-jelölt mellett egy jelöltet az SZDSZ delegálhat, egy körzetben pedig egy pártonkívülit indítanak majd.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2010. január 24. 13:06
Lehet, hogy tévedek, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ebben a konglomerátumban mindenki majd a másiktól fogja várni a megváltást. Simlisek gyülekezete, aki tökéletesen tisztában van azzal, hogy önállóan életképtelen.
INkvizitor
2010. január 24. 11:48
Lengyel Zoli hol marad??? Igazi politikai szemétgyűjtő lett az mdf-ből...
sunázó
2010. január 23. 23:46
Eggyel több faszkalap a CD-hantás kurva stábjában.
szpal
2010. január 23. 22:37
ó, a kisgömböc! kezdek félni, hogy maholnap én is része leszek ennek az egyre gyarapodó összefogásnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!