Lépcsőn hagyták az újszülöttet

2010. január 10. 12:00

A budapesti Bethesda kórház előtt találták a kisgyermeket.

2010. január 10. 12:00
Egy újszülött kisfiút hagytak a fővárosi Bethesda gyermekkórház lépcsőjén – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyletese vasárnap. Pap Judit elmondta, reggel hét óra előtt érkezett a bejelentés, miszerint a Bethesda kórházának lépcsőjére letettek és otthagytak egy kisbabát. A kisfiú életképes, egészséges, valószínűleg nemrég születhetett – tette hozzá. Az ügyben kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség ismeretlen tettes ellen indít eljárást. (MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. január 10. 13:00
"Az ügyben kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség ismeretlen tettes ellen indít eljárást." A rendőrség és a hülye törvények is menjenek a p...a! Örvendezzünk két dolognak is: 1. nem abortáltatta, és születés után nem a wc-ben folytotta meg, mint más elmebetegek; 2. olyan helyre vitte, ahol tudta/gondolta, jó kezekbe kerül Nyilván a liberális felfogás szerint akkor járt volna el helyesen, ha abortáltatja a nemkívánt magzatot, de kérdem én: nem így járt el jobban? (Figyelem: nem azt mondom, h ez egy követendő eljárás, de ha a rendőrség üldöz egy ilyen nőt, azzal azt üzeni, h legközelebb abortáltasson, vagy ölje meg szépen otthon, és ássa el a kicsikét, mert akkor megússza a rendőrségi eljárást.) A kisbabának jó egészséget, és kiváló örökbe fogadó szülőket kívánok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!