Kolompár: A házkutatás politikai támadás

2010. január 19. 14:53

Politikai támadásnak tartja a házkutatást a Cigány Önkormányzat elnöke.

2010. január 19. 14:53
Kolompár Orbán, az MCF Roma Összefogás Párt és az Országos Cigány Önkormányzat elnöke nem hajlandó elárulni, kit sejt az akció mögött, aki továbbá kifogásolta az ügyeit bemutató média munkáját.

Kolompár három másik büntetőügyben vádlott, ezek már bírósági szakban vannak. Jelenleg az Állami Számvevőszék feljelentése alapján indítottak nyomozást jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének gyanújával, pénteken tartottak házkutatást.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2010. január 19. 20:10
Dicsák Kolompár úr, az lesz ám az igazi politikai támadás, ha a sitten valamelyik hasonló bőrszínű, és hasonlóan ártatlanul ülő társad menyasszonya leszel.
miloka
2010. január 19. 19:33
Azért nem annyira lüke, mint amilyennek látszik. Most a választások küszöbén jó kifogással próbál takarózni. Persze az más kérdés, hogy ki hisz neki. Mert nagyon kevesen lehetnek. Talán még önmaga sem.
gentry
2010. január 19. 17:27
Milyen politikai támadás?! Primitív bűnöző ez a Kolompár semmi több...
nyg
2010. január 19. 15:08
Kolompár úgy fogalmazott: „megfizetett feljelentés alapján indult nyomozás ellene". Van olyan ember, aki fizetne ezért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!