Societas-kampányfőnök: Nem én írtam a kurucinfós levelet

2010. január 20. 10:32

Az MSZP kampányfőnöke cáfolja a Societas-levél valódiságát.

2010. január 20. 10:32

Oldalunkat is említi Patek Gábor kampányfőnök Societas-aktivistáknak szóló levelében, amelyben a nekik szóló feladatokat listázza. A következők szerepelnek a teendők között:

  • „Amialatt a Fidesz pártsajtó azzal foglalkozik, hogy a baloldal hozzájuk hasonló módon netes kampánycsapatot szervez arról próbálják meg elterelni a figyelmet, hogy a nyugdíjrendszert olyan módon kívánják kormányra kerülésük esetén módosítani, hogy csökkenjenek a nyugdíjak, illetve 70 éves korig kelljen dolgoznia mindenkinek!
  • A Jobbik és a Fidesz is működtet ilyen hálózatokat, elég belenézni a blogokba. Miközben a párt támogatottsága folyamatosan nő, és a választásokig elérheti a Fideszét, a jobboldali bérkomentelők ellepik az internetet. Ez egyáltalán nem tükrőzi a valós helyzetet!
  • Terjeszd az indexen ma megjelent hírt, amely szerint a Fidelitast megszűnteti Orbán Viktor!”

Patek azt tanácsolja az olvasóknak, újonnan regisztrált emailcímükkel reklámozzák a kuruc.info portált, és használjanak arra jellemző kifejezéseket pl.: „Gyurcsótány, Maszop, Zsidesz”.


Frissítés: Patek Gábor kampányfőnök megkeresésünkre cáfolta a levél valódiságát, viszont elismert a tegnapi versenykiírás, illetve köszönőlevél hitelességét.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talon Karrde
2010. január 20. 18:00
Az utolsó levél egy nagyon gyenge hamisítvány. Összehasonlítottam a PDF-eket és az első kettő (LEVÉL - Köszöntő 20100112.PDF és VERSENYKIÍRÁS - Netkampány 20100112.PDF) Letter méretre van szerkesztve egy bizonyos "iusy" által (Author). Ezzel szemben a harmadik (Societas-elsofeladat.PDF) nevének formázásában is más, A4 méretre van van szerkesztve és nincs benne Author.
Karcolt
2010. január 20. 15:12
Meglepő módon hiszek Patek tagadásának, ez a levél ugyanis nagyon blőd volt.
kalandféreg
2010. január 20. 13:35
Hogy ezek mennyire elegánsan alápakoltak a saját embereiknek :o))) Volt még néhány elhivatott ember, mint pl kettes, de ők valahogy elcsöndesedtek mostanában :o) Lehet új nicket regelni, imélcimet megadni, jájjj de kellemetlen
kispufi
2010. január 20. 12:56
Végre szocietáéktól megtudtam, hogy fórumtársaimmal együtt jobboldali bérkommentelők vagyok magam is, ti meg, sötétben bujkáló reakciós mandineresek, egy kanyit sem fizettetek még, pedig legalább egy bézbólsapkás kulcstartóra igényt tartanék (bár igaz, az még nem feltétlen a bérkommentelés műfaja, hiszen a szoci-ETA kispajtásai is elhivatottságból stb.). Hejjesírásilag meg ne tegyünk megjegyzéseket, kisstílű dolog, sokkal fontosabb dolgokról van szó, amit csak a modern stb. Magyarország, én így szeretlek. Ilyen ország pedig...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!