Véres leszámolás Salgótarjánban

2009. december 14. 21:58

Ismeretlen tettes egy szamurájkarddal hasította szét egy nő fejét, egy férfi kezét pedig levágta. A nő meghalt.

2009. december 14. 21:58
Súlyos bűncselekmény történt, jelenleg tart az adatgyűjtés és a tanúkutatás a tényállás tisztázására, a rendőrség kedden ad tájékoztatást - ennyit mondott az MTI-nek Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy volt barátnőjét és annak új barátját támadta meg egy férfi szamurájkarddal egy belvárosi, Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Egy szemtanú azt mondta: mindkét sérültet rohammentő szállította el, vértócsa van a bolt előtt és levágott hajtincseket is lehetett látni.
   
 A nőnek a fejét hasította szét, a férfinek a kezét és az ujjait vágta le a támadó. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz. A nő életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni. Az első hírek még arról szóltak, hogy a férfi sebesült meg a fején, a nőnek pedig levágták a kezét.

Szemtanúk szerint a férfi a helyi élelmiszerboltba menekült be, támadója utánament és a boltban folytatta a mészárlást: a védekező embernek levágta az egyik kezén az ujjakat, másik karjába belevágott és a kezét csuklóban levágta, majd a fejére is lesújtott, aztán elmenekült Somlyóbánya felé.A férfit nem sokkal később a Cserhát Bevetési Alosztály kommandósai elfogták. A boltban volt még egy vásárló is, ő és az eladó sem sérült meg a támadásban.

Szamurájkarddal kaszaboltak le két embert Salgótarjánban (origo)

Vérfürdő Salgótarjánban (hírtv,FH)


Levágott hajtincs, vértócsa: szamurájkardot használt a támadó (MNO,MTI)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mefisto
2009. december 15. 18:57
@luccy Talán jobb is a srácnak, hogy meghalt. Milyen élet az, ha egy keze sincs az embernek?
luccy
2009. december 15. 16:22
11-kor tarott a rendőrség sajtájt. Akkor derültki, hogy machéta volt. És megerősítették a pszichiátriai kezelés tényét is. 9 napja engedték ki! Amúgy roma volt, vagy legalábbis annak megfelelő "pozícióban" tevékenykedett civil mivoltában. Meg vannak itt még cifra dolgok...
Sebastian Knight
2009. december 15. 14:47
luccy 2009. december 15. 01:16 Királyi Kossuth szerint bozótvágó késsel történt. És szerintük is pszichiátriai kezelés alatt ált a delikvens. Persze ez utóbbi tény nem zárja ki azt, hogy roma legyen az illető.
luccy
2009. december 15. 10:50
Meghalt a csávó is :-((( De most már legalább tudom, hogy amit hallottam az igaz volt, mármint arról, hogy kik az áldozatok és ki az elkövető. :-(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!