Régi katona az MDF-ben

2009. december 09. 12:18

Katona Tamás történész újra vállalja az MDF-et

2009. december 09. 12:18
Katona Tamás történész,az Antall-kormány államtitkára és Roszík Gábor evangélikus lelkész, az első szabadon választott országgyűlés tagja is indulnak az MDF színeiben a 2010-es választásokon - jelentette be Dávid Ibolya pártelnök szerdán Budapesten. 

Dávid elmondta: a pártja által meghirdetett nyitás politikája keretein belül mindazokra számítanak, akik szerint is konzervatív fordulatra van szükség a magyar belpolitikában. Dávid Ibolya egy hónap múlva ismerteti a párt jelöltjeinek listáját és azt is, hogy melyik jelölt melyik körzetben illetve listán indul.

Újabb két MDF-jelölt (Hírszerző)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quodlibet
2009. december 09. 17:02
Nekem az MDF politikai irányvonala tetszik még a legjobban, az általatok szidott politikusok pedig a kedvenceim - minden hibájukkal együtt. Tudjátok van egy alaptörténet. A Modern Művészetek múzeumában két idős hölgy az egyik képet gúnyosan leszólja. Egy idő után a teremőr nem bírja tovább és megszólal: hölgyeim, önök tévedésben vannak, nem a kép vizsgázik önök előtt, hanem önök a kép előtt. Üdvözlettel, a teremőr.
Öreg
2009. december 09. 13:26
Katona Tamás esetében vagy a szenilitás, vagy a feltünési viszketegség tört elő. Roszik esetében nem csodálkozom, 2006-ban Gressai ellen kampányolt.De mit szól ehhez az Evangélikus egyház?
tevevanegypupu
2009. december 09. 13:20
Elkepzelem ahogy teli ejszakan, a megolt diszno teteme felett osszeborulva danol Debreczeni, Bokros, Katona, Somogyi es Habsburg..mikozben Ibolya a konyhaban a frissen csapolt verbol suti a porkoltet. MDF.(:
cutcopy
2009. december 09. 12:41
Hihetetlen hogy ebbe a moslékgyűjtőbe kik jelentkeznek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!