Kövér: a Jobbik egy "tünet"

2009. december 04. 08:49

Kövér László szerint a kormány minden problémát a szélsőségekre próbál hárítani.

2009. december 04. 08:49

Kövér László kifejtette, hogy a mostani kormánykoalíció minden problémát a vélt vagy valós szélsőségekre próbál hárítani. Szerinte a Jobbik megjelenése "tünet, következmény, és nem okozója bármilyen bajnak". "Egy rossz következmény, egy végiggondolatlan, ostoba döntés" - vélekedett Kövér László. A politikus József Attilának egy verssorát idézte, miszerint: "őspatkány terjeszt kórt miköztünk: a meg nem gondolt gondolat".

Kövér szerint azonban nem a Jobbik az oka annak, amiben most élünk, hanem "egy elhibázott, rossz, ostoba politika". Mint mondta: "a Gyurcsány-, Bajnai-, Veress János-, Draskovics-, Szilvásy-féle gazemberek - a Kókákkal, Molnárokkal kiegészítve - szándékosan, szántszándékkal ide juttatták az országot". A Fidesz országos választmányának elnöke elmondta: amennyiben a Fidesz alakíthat kormányt, jogállami eszközökkel, a jogállam keretei között kell a felelősségre vonást elvégezni. (MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dzson Lenin
2009. december 05. 01:46
Kövér Lászlónak minden szava mindig csontighatolóan igaz, de sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a csontig vágott sebzett vad mindenre képes. Akár verbálisan is, a szavakat más sorrendben, kiragadva, kampánycéllal "kötéllel" kicsörlőzi magát a szarból... Tehát ha én tanácsaimat valaki megfogadná, Kövér Lacit egy pár hónapra el kellene küldeni nyaralni... és a választások után csak egy SMS: Laci gyere!....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!