Előzetesben a korrupt jogászok

2009. december 07. 15:58

A bíróság elrendelte a Budapest Airport és a BKV jogi igazgatójának előzetes letartózatását.

2009. december 07. 15:58
A bíróság elrendelte a Budapest Airport Zrt. és a BKV jogi igazgatójának és a vesztegetési ügy még két gyanúsítottjának előzetes letartóztatását. Az ötödik gyanúsítottat házi őrizetbe helyezték.
 
A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság (RRI), a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a BRFK pénteken közös akció keretében őrizetbe vette Rényi-Vámos Krisztinát, a Budapest Airport és Sziebert Györgyöt, a BKV jogi igazgatóját. Utóbbit egy óbudai bevásárlóközpont mélygarázsában tízmillió forint átvételekor érték tetten.
 
Horváth Katalin Fanni, az RRI szóvivőjének vasárnapi közleménye szerint, az RRI bűnszövetségben elkövetett vesztegetés, hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt április 15-én rendelt el nyomozást egy állampolgár feljelentése nyomán. Az ügynek jelenleg öt gyanúsítottja van: két ügyvéd és annak a szoftverfejlesztő cégnek a vezetője, amelyik nemrég 28 millió forintért készítette el a BKV szerződéseinek adatbázisát.

Elrendelték a Budapest Airport és a BKV jogi igazgatójának előzetes letartózatását (Nol)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!