Vízmű: fiktív számlák

2009. november 12. 13:40

A Tettye Zrt. szerint fiktív számlákat bocsátott ki a Pécsi Vízmű.

2009. november 12. 13:40
A Pécsi Vízmű Zrt. múlt hónapra kibocsátott vízszámlái fiktívek, hiszen az október 5-én birtokba lépett Tettye Forrásház Zrt. a jogos szolgáltató – jelentette ki az utóbbi társaság vezérigazgatója, Winkler Tamás és ügyvédje, Szabó Iván csütörtökön sajtótájékoztatón Pécsett. 
 
A sajtónak bemutatott, fiktívnek tartott számláról az ügyvéd elmondta: azon októberi teljesítés szerepel annak ellenére, hogy a Tettye október ötödikén birtokba lépett a vízi közművekben. Azóta pedig a város tulajdonában lévő cég szolgáltat Pécsett – tette hozzá. 
 
Az ügyvéd kijelentette: víz- és csatornaszolgáltatást a vonatkozó jogszabályok értelmében az végezhet, akinek az önkormányzattal érvényes szerződése van, ez pedig október elejétől a Tettye.
 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2009. november 12. 18:26
Mondjuk okt. 5. utáni időszakra akár rendelkezésre állási díjat, akár fogyasztást kiszámlázni a PV részéről elég merész dolog. Ha ez a számla valóban ilyen, annak Btk szaga van a számla kibocsátójára nézve ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!