Nem MDF-tag Dávid Ibolya?

2009. november 06. 09:09

A párt ugyanis feloszlatta azt a helyi szervezetet, aminek az elnök tagja volt. Az ügyben nyilatkozat stoppot rendelt el az MDF.

2009. november 06. 09:09
Dávid Ibolya a tamási alapszervezet tagja volt, azt azonban az országos választmány korábban feloszlatta. Az elnök az MTV Ma Reggel című műsorának csütörtöki adásában ugyan elismerte a feloszlatást, ám rögtön hozzátette, hogy a helyi szervezet megszüntetése után az rögtön újjá is alakult.

A helyi MDF régi tagjai nem tudnak róla, hogy új szervezet alakult volna a városban. Ugyan a Magyar Hírlap kérdésére a Tolna megyei MDF elnöke megerősítette Dávid Ibolya állítását, arra már nem tudott válaszolni, hogy kit lehetne felhívni az új csoportból. A dolgot bonyolítja, hogy ahhoz, hogy az MDF-elnök továbbra is párttag maradhasson, még a helyi szervezet megszűnése előtt jelezni kellett volna a tamási MDF-nek, hogy másik csoportba lép át. Ilyen iratról azonban senki nem tud.

A Magyar Nemzet MDF-es belső körökből származó információja szerint Dávid Ibolya a tamási alapszervezet feloszlatása előtt két nappal a szabályoknak megfelelően átlépett a párt sióagárdi csoportjába. Csakhogy az 1300 fős Tolna megyei település önkormányzati hivatalában nem tudnak arról, hogy bármelyik politikai pártnak is lenne szervezete Sióagárdon. Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője az egész történetet a fantázia szüleményének tartja.

Kérdéses, hogy az MDF tagja-e még Dávid Ibolya (Magyar Hírlap)

Nincs baj, Dávid Ibolya tag a sióagárdi alapszervezetben (MNO)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. november 07. 13:11
Az MDF-es Milady mindent elárul magáról a fenti fotón. Bujkál valami elöl a hülye kurva. Most még van mi mögé, mert van mentelmi jog.
tevevanegypupu
2009. november 06. 10:14
O, megteszi ezt egyesek helyett o maga, nem is kell semmit csinalni, csak karbatett kezzel nezni oket. De muris lenne, ha tenyleg megszunt volna a tagsaga, ez eppen illene azokhoz a cirkuszokhoz, amit az mdf mar evek ota muvel. Majd kitalalnak valami blickfangosat erre is, es minden megy tovabb.
mrwolf
2009. november 06. 09:27
Na mibe, hogy megoldják a Hernyóval? És ő volt igazságügy miniszter...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!