Elmarad a Kamera Hungária

2009. november 10. 11:06

Kevés támogatást nyújt a rendezvényhez az ORTT.

2009. november 10. 11:06
Kilenc év után idén nem lesz Kamera Hungária, ahol televíziós műsorok versengenek egymással különböző díjakért. A szervezők szerint azért marad el a fesztivál, mert az ORTT kevesebb támogatást adott, mint tavaly és emiatt sok más szponzor is visszatáncolt.

Tavaly 13 kategóriában osztottak díjakat. A fesztivál idén tavasszal, majd szeptemberben már elmaradt, Csermely Ákos, a Kamera Hungária televíziós műsorfesztivál főszervezője, és a fesztivált szervező Media Hungary elnöke megerősítette: 2009-ben már biztosan nem lesz Kamera Hungária. Csermely szerint ennek a legfőbb oka, hogy míg korábban 40 millió forintot kapott az ORTT-től a rendezvényre, de 2009-re csak 20 milliót támogatást ítélt meg nekik a testület.

Az ORTT szerint kevés a pénz, és azt nem bulvár, hanem minőségi műsorok és rendezvények támogatására szeretnék elkölteni.


Idén elmarad a tévés népünnepély (origo)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!