Ötmilliárd a pécsi vízműért

2009. október 07. 15:36

Páva Zsolt szerint akár 5 milliárd forintba is kerülhet az önkormányzatnak a Pécsi Vízmű Zrt. szakmai befektetőjének kártalanítása.

2009. október 07. 15:36
A pécsi vízműbotrány miatt összehívott rendkívüli bizottsági ülésen elhangzott: 2 és 5 milliárd forint közötti összeget kell majd kifizetnie az önkormányzatnak, mivel felbontotta a Pécsi Vízmű Zrt. kisebbségi tulajdonosával kötött szerződést. A bizottsági ülésen elhangzott az is, hogy a pécsi vízi közmű-vagyont működtető új társaság rövidesen kapcsolatba lép a fogyasztókkal. Winkler Tamás, a Tettye Forrásház Zrt. vezérigazgatója közölte: a cég az ügyfeleknek hamarosan tájékoztató levelet küld és előkészítik az új közüzemi szerződéseket is, amelyekkel a fogyasztók és a szolgáltató kapcsolata megújítható.

Ötmilliárdba is kerülhet a vízmű Pécsnek (Hírszerző, FH)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kettes
2009. október 07. 19:41
Ha ilyen lesz a beígért elszámoltatás, akkor engem is számoltassanak el, én megelégszem kétmilliárddal is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!