Romák ölik a romákat?

2009. augusztus 21. 09:55

A Tiszaújvárosi Cigány Kisebbségi Önkormányzat egyik vezetője szerint a borsodi romák között kell keresni a hónapok óta tartó, cigányok ellen elkövetett támadássorozat tetteseit - írja a pénteki Magyar Nemzet.

2009. augusztus 21. 09:55
A napilap idézi Kiss Károly tiszaújvárosi televíziónak adott interjújának egy részletét. E szerint a politikus úgy tudja: három, egyenként ötvenfős társaság tartja kézben a roma ügyeket, a csoportokat pedig Budapestről irányítják "magas rangú egyenruhások".

Kiss Károly elmondta azt is, hogy vallomást tett a helyi rendőrségen, amiért már életveszélyesen megfenyegették. Neveket csak az országos rendőrfőkapitánynak mond, de csak akkor, ha ő és a családja is védelmet kap - idézi a politikus szavait a Magyar Nemzet.(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!