Most már tényleg csak egy lépés a BL

2009. augusztus 19. 23:52

Bodnár és Czvitkovics góljával 2-1-re győzött a Levszki Szófia otthonában a DVSC-TEVA, így karnyújtásnyira került a BL-csoportkörtől.

2009. augusztus 19. 23:52
Nagyon jól kezdődött a találkozó a magyar bajnok számára. Néhány kisebb lehetőséget követően a frissen igazolt válogatott, Bodnár László rúgott hatalmas gólt a hazai kapu bal felső sarkába. A Szófia kapusának esélye sem volt a hatalmas löket ellen. A gól megnyugtatta a Lokit, Herczeg András tanítványai rendre odaértek az ellenfél kapuja elé, több ígéretes próbálkozásuk is volt, miközben a Debrecen hálóőrének, Polekszicsnek nem sok dolga akadt a másik oldalon. Az első félidő hajrára azért magához tért a Levszki, de két veszélyes beadásnál többre nem futotta a Szófiának.

A második félidő ezzel szemben nem kezdődött túl jól. Az első valamire való szófiai akció máris gólt eredményezett, Bardon volt eredményes így az állás 1-1-re módosult. A találat felrázta a bolgárokat, egyre nagyobb nyomás nehezedett a Lokira, ez azonban gólveszélyben nem mutatkozott meg. A félidő közepétől ismét elkezdtek sűrűsödni a debreceni akciók, egy ilyen végén Dombi ment el a jobb szélen, mintaszerű középre adását Czvitkovics 5 méterről vágta a hálóba. A hajrában már nem tudott újítani a bolgár alakulat, így a Loki 2-1-es győzelmet aratott. Az eredmény azt jelenti, hogy a magyar bajnoknak már a döntetlen is elég a visszavágón - melyet jövő héten kedden rendeznek a Puskás Ferenc Stadionban - ahhoz, hogy felkerüljön a 32-es főtáblára.

BL: A Loki a főtábla küszöbén, szenzációs magyar siker Szófiában (Pepsifoci)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli28
2009. augusztus 21. 17:10
medve: TV2. Kedd este. Én dunaújvárosi vagyok, de valószínűleg a helyszínen nézem meg.
medve
2009. augusztus 21. 12:43
És azt a meccset ki fogja közvetíteni?
zoli28
2009. augusztus 20. 07:56
Remélem, a Debrecen nem hiszi el, hogy már megvan a továbbjutás! Ha jövő kedden is 100%-osan koncentrálnak, és küzdenek, meglesz a BL-főtábla. Hajrá Loki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!