Cozma-ügy: új gyanúsított

2009. augusztus 06. 14:45

Újabb gyanúsítottat vett őrizetbe a rendőrség a Marian Cozma elleni gyilkossággal összefüggésben.

2009. augusztus 06. 14:45
Már kilenc gyanúsítottja van a Cozma-ügynek: a rendőrség szerdán őrizetbe vett egy 35 éves, enyingi férfit a veszprémi kézilabdázó februári brutális meggyilkolásával összefüggésben. Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre közölte: R. Jánost csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják, kihallgatása megkezdődött, s kezdeményezik előzetes letartóztatását.

A rendőrség eddig kilenc - már előzetesben vagy őrizetben lévő - személyt gyanúsított meg az ügyben. Raffael Sándort, Németh Győzőt, Sztojka Ivánt, P. Gábort és B. Csabát társtettesként elkövetett emberöléssel, életveszélyt okozó, illetve súlyos testi sértéssel, továbbá csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják. Két személyt csoportosan elkövetett garázdasággal, további kettőt pedig bűnpártolással gyanúsítanak.

Cozma-gyilkosság: újabb gyanúsított őrizetben (NOL)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!