Nem marad MDF

2009. július 06. 14:48

A "minden napra jut egy MDF-kilépés" egyre inkább igaz lesz.

2009. július 06. 14:48

Felfüggesztette tevékenységét az MDF mosonmagyaróvári szervezete, Németh Sándor helyi elnök vezetői megbízatásáról lemondott, négyen pedig kiléptek a pártból. A helyi szervezet mindaddig felfüggeszti tevékenységét, amíg Dávid Ibolya, a párt országos elnöke és Herényi Károly elnökhelyettes nem tisztázza magát az ellenük felhozott ügyészségi vádak alól - közölte Szabó Miklós, a Győr-Moson-Sopron megyei választmány elnöke.

A Győr megyei elnök hétfőn hozta nyilvánosságra a mosonmagyaróvári MDF-szervezet pénteki taggyűlésének döntéseit. Szabó Miklós, aki maga is a mosonmagyaróvári szervezet tagja és a város polgármestere, elmondta: még további kilépésekre lehet számítani, szóban ugyanis többen jelezték ebbéli szándékukat. A Fidesz-MDF-koalíció által vezetett város önkormányzatában jelenleg hárman képviselik a Magyar Demokrata Fórumot. A pártból most kilépők egyike önkormányzati képviselő, ezt a tisztségét azonban fenntartja - mondta Szabó Miklós.

Bomlik a mosonmagyaróvári MDF? (Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!