Hűtlen kezelés gyanúja a bukott kormányzati negyed ügyében

2009. július 09. 08:06

Hárommilliárd forintot fizetett a kincstár egy használhatatlan tervdokumentációért az azóta megbukott kormányzati negyed projektjében.

2009. július 09. 08:06
Hárommilliárd forintot fizetett a Kincstári Vagyoni Igazgatóság egy később használhatatlannak minősített tervdokumentációért a kormányzati negyed előkészítésre és lebonyolítására létrehozott projektirodának. Egy másik esetben kétszer fizettek ki 10 millió forintot a kormányzati negyed létszámigényének felmérésére. Az ügyben az MTV Híradójának értesülései szeirnt a Nemzeti Nyomozóiroda hűtlen kezelés gyanújával nyomozást indított.

Az ügyészség a Híradónak nyilatkozó szóvivője szerint egyelőre nincs gyanúsítottja az ügynek. A másfél éve leállított kormányzati negyed projekt egyébként 9,5 milliárd forintba került.

Hűtlen kezelés gyanúja (Index)

Így lopnak meg minket (Balaban blogja)

Nagy szocialista ingatlanbiznisz (MNO)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!