Himnusszal indult az SZDSZ tisztújítása

2009. július 12. 10:26

Az elnöki posztért Badacsonyi Szabolcs, Retkes Attila és Weinek Leonárd indul.

2009. július 12. 10:26
Himnusz eléneklésével megkezdődött vasárnap délelőtt az SZDSZ rendkívüli tisztújító küldöttgyűlése a fővárosi Material Centerben, ahol a résztvevők megválaszthatják a párt elnökét és a 12 ügyvivőt - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről. A tisztújításon 703 szavazásra jogosult küldött vehet részt, közülük 10 óráig körülbelül 410-en regisztráltak. Az elnöki posztért Badacsonyi Szabolcs, Retkes Attila és Weinek Leonárd indul.

A küldöttgyűlésre azután kerül sor, hogy Fodor Gábor elnök június 7-én az európai parlamenti választások eredményét követően bejelentette, hogy másnap felajánlja a lemondását. Egy héttel később az országos tanács (ot) ülésén ezt meg is tette. Lemondott posztjáról négy ügyvivő, Béki Gabriella, Csőzik László, Gulyás József és Léderer András is. Az országos tanács először július 4-ét jelölte ki a küldöttgyűlés időpontjául, de ezt többen megtámadták, mert véleményük szerint szabálytalanul lett összehívva, ezután módosították az időpontot július 12-re. (MTI)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2009. július 12. 22:10
http://malacnews.freeblog.hu/archives/2009/07/12/Te_vagy_a_leggyengebb_lancszem_Janos_Viszlat/
luccy
2009. július 12. 21:38
Lehet, hogy Retkes tök jót akar, de szerintem ez az irányváltozás már késő. A szdsz-nek tényleg egy teljes tisztuláson kellene átesnie, amin nyilván nem fog. De Kóka rohadt idegesítő. Olyan mint Gyurcsány volt. Hiába utálta már mindenki, nem mondott le. A küldöttgyűlés azt mondta, monnnnyon le! - erre ő vág némi pofát, de nem mond le...Ez a pofátlanság netovábbja. Jah és itt már nem "csak" az ország ellenszenvéről van szó, hanem a saját pártján belül is kellően utálják... De így semmi sem változik. Igaza van states-nek. A frakció meg a párt még mindig nem kerül összhangba.
aesculus
2009. július 12. 18:59
Úgy látszik hatvanezerre kellet zsugorodniuk, hogy elénekeljék a Himnuszt. Szánalmas, ahogy Retkes próbál bevágódni a magyar társadalomnál. Persze mindenről beszélt, de a kormányt ugyanúgy támogatni fogják, mint eddig. Tényleg jöhetne már az a kékhalál...
kamasuka
2009. július 12. 18:51
Ez volt a csúcs: "ÁLKOALÍCIÓBAN VAGYUNK EGYÉNI POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI ÉRDEKEK ALAPJÁN" hehehe :D Ahogy bejelenti, hogy elszámoltatja a polgármestereket, képviselőket, a főpolgármester azonnal bejelenti, hogy jövőre nem indul. :D Mi jöhet még? A. Azonnali új választások? B. Az A kapcsán az SZDSZ nem esik ki jövőre a parlamentből? C. Lazán előveszik a már feltett lemez B oldalát, mármint, hogy nem volt szabályos a tisztújítás, és a következő tisztújításon a tagok már nagy erővel erősítik meg az akkor újból induló Kóka Jánost újboli párvezetői státuszában és azonnal kizárják Retkest? Szerintem C ! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!