Elnök nélkül a szabolcsi SZDSZ

2009. július 14. 12:18

Lemondott és a pártból is kilépett az SZDSZ szabolcsi elnöke. Kilépését a pártból társainak azzal magyarázta, hogy "ez a párt már nem az, amelybe egykor belépett".

2009. július 14. 12:18

Lemondott tisztségéről és a pártból is kilépett Jüttner Csaba, az SZDSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke. Lemondását hivatalosan nem indokolta meg, s megjegyezte azt is, hogy más kilépőről jelenleg nem tudnak Szabolcsban. Lövei Csaba, az SZDSZ megyei irodavezetője arról tájékoztatott, hogy a távozott Jüttner Csaba helyett a két alelnök, Kiss Gyula, Demecser polgármestere és Lendvai István, nyíregyházi vállalkozó irányítja a szabolcsi szervezetet. Jüttner Csaba 2005-től volt az SZDSZ szabolcsi pártvezetője, két rendes és egy rendkívüli tisztújításon választották meg térségi elnöknek.

Az MTI munkatársa a párt köreiből úgy értesült, hogy Jüttner Csaba azért távozott tisztségéből és az SZDSZ tagjai közül is, mert - még az országos küldöttgyűlés előtt - egyik országos elnökjelöltet sem támogatta, mert egyiket sem tartotta alkalmasnak az SZDSZ vezetésére. Kilépését a pártból pedig társainak azzal magyarázta, hogy "ez a párt már nem az, amelybe egykor belépett". (mti)

Az SZDSZ nem kisgazdásodik, hanem egyszerűen eladják (Konzervatórium)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!