Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Simornak másodállása van

2009. június 23. 08:00

Másodállást vállal a jegybankelnök, az OKM-től kap még fizetést, ami egyesek szerint összeférhetetlen állásával, ráadásul megkérdőjelezi Simor függetlenségét is.

2009. június 23. 08:00

A Magyar Nemzet az MNB elnök vagyonnyilatkozatára hivatkozva arról számol be, hogy Simor András a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem gazdasági tanácsának elnöki tisztségét tölti be havi bruttó egymillió forintért.

Az MNB kommunikációs osztálya a Magyar Nemzettel azt közölte: a jegybanktörvény értelmében nem összeférhetetlen az elnöki tisztséggel. Simor András zeneakadémiai tevékenységének ellenértékeként az OKM-től tavaly havi 150 ezer forintot kapott. Ez különösen annak fényében érdekes, hogy Simor legutóbbi vagyonnyilatkozatában havi egymillió forintot szerepeltet ezen a jogcímen - írja a Magyar Nemzet. (mti)

Fidesz: Simor morálisan megbukott, szakmailag alkalmatlan (NOL)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2009. június 23. 12:40
meggyőződésem, hogy az örök magyar probléma, a pénzhiány nagyban az ilyeneknek köszönhető, meg az eget verő dilettantizmusnak.
HattoryHanzo
2009. június 23. 12:20
Kispálya.
Szathmáry
2009. június 23. 11:09
Eszem megáll. Ez jól jellemzi az egész országot.
andrasvag
2009. június 23. 09:09
a fidesz viszont hagyja békén a jegybankelnököt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!