Megvan a kiskunlacházi lány gyilkosa

2009. június 26. 11:43

A rendőrség délutánra ígér bővebb tájékoztatást, a polgármester kételkedik.

2009. június 26. 11:43
A rendőrség megtalálta a 14 éves H. Nóra gyilkosát. Meg nem erősített hírek szerint a tavaly novemberi, nagy vihart kavart bűncselekményt ugyanaz követte el, aki idén májusban Isaszegen brutális kegyetlenséggel megvert és megerőszakolt két nőt. Részleteket az ügyről egyelőre nem árulnak el, pénteken délután 4 órakor sajtótájékoztatón számolnak majd be az elfogás körülményeiről. Februárban az országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos [1] nyomravezetői díjat tűzött ki, miután az addigi 1 milliós díj nem hozott eredményt.

Csütörtöki lapinformációk szerint a rendőrség a brutális elkövetési mód és a földrajzi közelség szerint összefüggést keresett az idén májusi isaszegi támadások és a tavalyi kiskunlacházi gyilkosság között. Répás József, Kiskunlacháza polgármestere ugyanakkor a távirati irodának azt mondta, hogy ő mást hallott. Úgy tudja, hogy hajnalban egy P. József nevű, húszas éveiben járó kiskunlacházi fiatalembert fogtak el a nyomozók. A polgármester információi szerint a férfi DNS-e egyezik a brutális gyilkosság helyszínén talált mintákkal.

Elfogták a gyilkost (Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!