MDF: ez koncepciós eljárás!

2009. június 25. 17:25

Az MDF közleménye szerint koncepciós eljárás indult Dávid Ibolya és Herényi Károly ellen az úgynevezett lehallgatási botrány ügyében.

2009. június 25. 17:25

Az MDF szerint az ügyészség téves úton jár, "amikor a lehallgatási botrány áldozataiból gyanúsítottakat akar faragni", és a párt elnöke kész a nyilvánosság elé tárni minden információt, amit az ügyről tud. Megítélésük szerint a közvéleménynek meg kell tudnia, hogy kik és milyen eszközökkel szervezték "a demokratikus Magyarország történetének egyik legsötétebb akcióját".

Az ügyészség szerdán kérte Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi jogának felfüggesztését, hogy számot adhassanak a megfigyelési botrányban játszott szerepükről, ám várhatóan már csak ősszel foglalkozik az Országgyűlés mentelmi bizottsága és a parlament a kérdéssel.
(mti)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2009. június 28. 10:11
Oblomov hat nem is ertek semmit az biztos, szovetsegesek nyirjak egymast es ellensegek bekulnek a szinfalak mogott.
Steppenwolf
2009. június 26. 10:35
Mi pedig ízelítőt kaptunk abból, hogy az elkövetkezendő években milyen támadásoknak lesz kitéve az igazságszolgáltatás, ha megpróbálnak fényt deríteni az elmúlt évek "ügyeskedéseinek" egy részére. Már Sas Jóska is megtanulta, mit kell mondani, tegnap reggel a Mokkában Liptaival közösen amiatt picsogtak, hogy az a csúnya Bíróság koncepciós perben ítélte őt el.
tevevanegypupu
2009. június 26. 09:22
Azt azert legalabb megjegyezhette vola Meszaros, hogy jol van, jol van fiuk..de jelenleg meg egy mszp tamogatta valsagkezelo-ideiglenes kormany van, ebredjetek fel remalmotokbol. (:
states
2009. június 26. 07:32
Tegnap az ATV-n a Political Capital munkatársa azt találta mondani az ügy kapcsán, megpróbálom szó szerint idézni: Az MSZP ízelítőt kapott abból, hogy mi vár rájuk, ha a Fidesz hatalomra kerül, az ügyészségen keresztül fog hajtóvadászatot indítani ellenük, mármint a kormánypárt ellen. Mészáros Tamásnak, aki műsort vezette, és a műsor többi résztvevőjének közben a szeme sem rebbent, egyetlen szóval sem válaszoltak, reagáltak. Még azt a kézenfekvő kérdést sem, hogy jó, jó de miért várnak addig, és ha nem várnak, akkor miért pont Dávidékkal kezdték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!