Gyomtenger a sávolyi MotoGP pálya helyén

2009. június 17. 10:26

Még mindig csak pusztaság látható a versenypálya tervezett helyén, de az illetékesek nagyon bizakodnak.

2009. június 17. 10:26
A jövő tavasszal világbajnoki futamot rendeznének a Balatonringen, ám a Sávoly határába tervezett gyorsasági motoros versenypálya helyén még mindig csak gaztengert látni - dübörgő munkagépek helyett. A beruházó szerint a látszat csalóka: a munkálatok jól haladnak, nem lesz újabb csúszás, a ring időben elkészül.

A gyorsasági motoros világbajnokság jogtulajdonosa, a Dorna Sport elnöke, Carmelo Ezpeleta így fogalmazott: "A Balatonring ügye rendben van, nincs semmi akadálya annak, hogy jövőre megrendezhessék a Magyar Nagydíjat." Noha megnyugtató a MotoGP "Bernie Ecclestone-jának" bizakodása, a Sávolyba látogatókban kétségeket ébreszthet, hogy a somogyi falu határában, ott, ahol a tervek szerint jövő májusban, azaz tizenegy hónap múlva gyorsasági motoros világbajnoki futamot rendeznének, egyelőre nyoma sincs építkezésnek.

Hogy áll a sávolyi MotoGP sorsa? (NOL)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!