404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Elsősorban gazdasági ügyekről tárgyalt Angela Merkel és Orbán Viktor Sopronban. Orbán szerint a hagyományos német-francia tengely kiegészül a közép-európai népek érdekeivel is. A tájékoztatón a német kancellár ismét köszönetet mondott Magyarország lakosságának a határnyitásért.

3

A brit miniszterelnök figyelmeztetett: ha szükséges, az Egyesült Királyság kész megállapodás nélkül távozni az Európai Unióból.

4

Erdő Péter arról beszélt, hogy a vasfüggöny lebontásával a katonai és politikai szembenállás helyébe az ideológiai alapon elválasztott európai népek szabad találkozása léphetett.

1

„Amikor megláttam a több száz keletnémetet, pár másodperc alatt kellett eldöntenem, hogy megállítom-e őket vagy sem. Azt hiszem, jól döntöttem.” Bella Árpád határőr alezredes a harminc évvel ezelőtti soproni határnyitás történelmi pillanatairól mesél.

1

Nincs még egy nemzet, amelynek uralkodóháza annyi szentet adott volna a katolikus egyháznak, mint az Árpád-ház – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

6

Mintegy 114 ezer, nem magyar, de magyarországi lakóhellyel rendelkező európai uniós állampolgár is szavazhat az október 13-ai választáson.

7

Mike Pence jelenlegi alelnökkel együtt indul Donald Trump a 2020-ban tartandó választáson – jelentette ki az amerikai elnök. Trump ezzel párhuzamosan „ördögi propagandagépezetnek” minősítette a The New York Times-t.

2

A korábbi „gettóra”, Józsefvárosra 2010 előtt az emberek a bűnözés melegágyaként tekintettek, az elmúlt kilenc évben azonban komoly változásokon ment keresztül a városrész – mondja Sára Botond. A kerület polgármestere bejelentette: előterjeszti, hogy a jövőben csak büntetlen előéletű emberek lakhassanak önkormányzati lakásban. Interjúnk.

6

Oroszország, Kazahsztán, Kína és Mongólia találkozásánál fekszik a mindentől távol eső Altaj-hegység. Csúcsa, a Belukha csak hosszú túrázás után közelíthető meg – miközben kiszámíthatatlan emberi és természeti tényezők nehezítik meg a küldetést. Szerzőnk viszont megcsinálta és most meg is írta a kalandot. Hegymászós történet Szibéria mélyéről.

3

Mindeközben a város lakossága egyre megosztottabb.

Négy beteget megölt, további kilencet pedig megsebesített egy infúziós állvánnyal.

30
A főváros mélyén

A DK a korábbi megegyezést felrúgva elérte, hogy Erzsébetvárosban polgármesterjelöltjük, Niedermüller Péter mögé álljanak be az ellenzéki pártok – mondja lapunknak az LMP-ből a közelmúltban kilépett Moldován László, aki immár függetlenként szintén elindul a tisztségért. A politikus arról is beszélt, hogyan tenné zöldebbé kerületét, és miért nem ért egyet Puzsérral a bulinegyed ügyében. Interjúnk.

18

Kirgizisztánban megint marják egymást a vezetők: Szooronbaj Dzsénbekov elnököt támadja elődje, Almazbek Atambajev, aki gyilkosság, korrupció és puccskísérlet vádjával két fegyveres összecsapást követően előzetesben ül. Miért van megátkozva Kirgizisztán? Körképünk a mindentől távol eső, rejtélyes közép-ázsiai országról.

6

„A keletnémet emberektől elvették az ősök örökségét és más ideológiát akartak rájuk erőltetni. Ebből lett elege sokaknak” – mondja Kozma Imre atya a harminc évvel ezelőtti eseményekre visszaemlékezve. A Páneurópai Piknikhez vezető vezető fejleményekről mesél a Máltai Szeretetszolgálat elnöke.

4

Kína inkább elindult a tudásalapú versenyzés irányába, miközben az Amerikai Egyesült Államok is első akar lenni ezen a területen.

2

A megkérdezettek csaknem fele választaná a rendezetlen Brexitet azzal szemben, hogy a Munkáspárt kormányra kerülve megvalósítsa saját Brexit-politikáját.

6

Az elmúlt három hétben jelentősen megnőttek az erőszakos cselekmények az izraeli hadsereg és a Gázai övezetet uraló Hamász között.

3

„Nagykövetet” neveztek ki a jemeni húszi lázadók Teheránba.

1

A dokumentum most először került teljes terjedelmében nyilvánosságra.

9

A szigorítások elsősorban Dzsammu és Kasmír állam nyári fővárosának, Szrinagarnak egyes részeire vonatkoznak.

Több mint 60 halottról és legalább 180 sérültről lehet tudni.

13

Az USA és Oroszország is próbálja elfogadtatni a világban, hogy új fegyverkezési hullám indul.

8

Sürgősen meg kell műteni Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét – közölte szombaton a brüsszeli testület.

háló&puding
Több száz négyzetméteren lángol a kilencedik kerületi épület.
2
Szijjártó Péter fogadta.
4
Soha nem tüntetett még Csehországban az állatok védelmében ennyi ember.
34
Hagyják el az övezetet! – ezt írta twitterén a helyi tanács.
1
Jakartát lassan elönti a víz.
A Szelíd motorosok sztárja 79 éves volt.
A Duolingo app adatai szerint igen.
31
Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is aranyérmes.
1
Válogattunk a leghíresebb fellépők közül.
2
Nem csak szolgálnak és védenek, de jófejek is.
2
Az Oscar-díjas walesi színész lelkes zongorista és zeneszerző is.
2
Napjaink kedvenc italát a 16. század végén áldotta meg az egyházfő. De melyik italt, és miért?
A katasztrófavédelem ajánlása az égő olaj oltására.
1
A botrány egy vesztegetési ügyből pattant ki még februárban.
22
A talajszkenner több gyanús helyet is talált.
3
Összefogással szeretnék javítani a betegek esélyeit.
1
Az akcióban 22 embert állítottak elő 7 embert vettek őrizetbe.
A Kínai Kommunista Párt hivatalos lapja a tüntetőket mutatja be.
6
Nem kukoricáztak a szárnyasok az Airbussal.
Padlón kellett aludniuk a szatmári diákoknak.
3
Tényleg metró lehet a szentendrei HÉV-ből.
1
Felfüggesztették a brit buszsofőrt.
80