Trump újra egyesítheti Amerikát? – Mandiner Stratéga

2024. július 16. 19:04

Donald Trumpnak isteni szerencséje volt, hogy csak a fülét horzsolta a golyó, viszont ez egy figyelmeztetés is lehet számára. Az Egyesült Államokat nem érdekli mi történik Európában, de egyik fő céljuk továbbra is Oroszország meggyengítése. Amerikai elnökválasztás: az eredmény meg fogja határozni az új világrendet.

2024. július 16. 19:04
null

A Mandiner Stratéga vendégei: Kis-Benedek József, egyetemi tanár és Kiss Rajmund.

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • A merénylet egy figyelmeztetés is lehetett Donald Trumpnak
  • Rendkívül megosztott az Amerikai Egyesült Államok politikailag
  • Az amerikaiakat nem érdekli mi történik Európában
  • Barack Obama lehet az egyedüli ember, aki befolyásolhatja Joe Bident a visszalépésének megfontolásában

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­k­e­­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­­z­­e­x­­i­­ ­p­­u­n­c­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Camael
2024. július 16. 22:28
az USA-nak nincs jövője, a dollárnak régen arany fedezete volt, amikor ez megszünt az aranydollárból petrodollár lett, mert a szaudiak vállalták hogy a dollárt beváltják olajra, az egy hónapja megszünt, a dollár alol kiment a fedezet, az USA gazdasága nem versenyképes , vége ha nem fogadják el a dollárt, a sorsot nem lehet elkerülni, polgárháború lesz a jenkiknél és magukkal rámtják a nyugati világot, egy szikrányi esély van , ha Tramp megkéri SHszi Csin-ping -et ,hogy mentse a jenki gazdaságot
sentimental
2024. július 16. 21:16 Szerkesztve
Hszi ugye magát Dzsingisz-kánhoz hasonlítja, csakhogy dzsingiszkán putyint, és bandáját, orbánt ,stb már rég lefejezte volna, de igazából ő is csak egy ilyen "nemzetközi kurva" nekem..
sentimental
2024. július 16. 21:09 Szerkesztve
figyelő4322 2024. július 16. 20:37 Olyan együttműködésnek lenne értelme, ahol fent lennének reformok, nem pedig a népet,népeket nyomorítaná tovább ugyanaz a leszerepelt politikai garnitúra, dehát ilyen reformista lépéseket ,diktátumokat nem látni sehol sem. Még csak a peresztojka szintjét sem érik el ez a brics vagy mi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!